Over ons

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een actieve zeilschool opgericht in het voorjaar van 2001. Sinds de meivakantie van 2011 geven we les op De Rottermeren nabij Zevenhuizen. Ons aanbod is sterk uitgebreid sinds we zijn begonnen. We zijn begonnen met 4 optimistjes, dat werden er al snel 6, en op dit moment zijn het er 9. In 2014 zijn we ook begonnen met lessen aan volwassenen. Seizoen 2015 is er de doelgroep jongeren bijgekomen door het aanbieden van kampen. Seizoen 2016 staat in het teken van uitbreiding, onder andere door de toevoeging van de oudere doelgroep en het uitgebreide assortiment voor bedrijfsuitjes. We zijn een kleine zeilschool, wat veel voordelen bied voor de cursist, de lessen zijn bijvoorbeeld persoonlijker en de groepen zijn kleiner.

 

Toekomstvisie 

Onze visie op de toekomst is doorontwikkelen tot een watersportcentrum waar jong en oud zich leerzaam kunnen ontspannen.

Hierdoor hopen we dat er steeds meer mensen enthousiast worden over deze fantastische zeilsport en op deze manier de watersport op De Rottemeren toeneemt!

 

 

 

De zeilschool

 ♦ Zeilen is onze passie

♦ Breed aanbod van lessen

 ♦ Enthousiast en ervaren team

 ♦ Terugbrengen van de watersport

Zin om ons team te versterken of andere vragen?